Akció!
Akciók
Termékek
Tapasztalat
Vendégkönyv
Elérhetőség
Bejegyzés a vendégkönyvbe:
 
  Jelek:
  sm01
sm02
sm03
sm04
sm05
 
  Ellenőrzés: Ellenőrző számsor:
 
Oldalak: [1]2[3][4]
Összes üzenet:30
#23 Vné  
Szombaton voltam őszi kismama ruhákat vásárolni Tóth Györgynénél. Egy nagyon kedves, segítőkész és rugalmas embert ismerhettem meg, annak ellenére is hogy szegény nagyon beteg most! Ezúton is kívánok Neki jobbulást!!! Szükség volt a nadrágok hosszának felvarrására és egy nadrág cseréjére is (mivel kiderült később, hogy mégis kicsike), de ezt is nagyon gyorsan és rugalmasan megoldotta nekem! Ezer köszönet érte!!! Mindenkinek ajánlani fogom!!!
#22 Monika  
En is elszeretnek latogatni ebbe az uzletbe.Nekem is ismeros ajalta, hogy nagyon szep dolgokat lehet venni stilusodnak megfeleloen es viszonylag olcson.Arrol erdeklodnek, hogy tartanak nyitva?
#21 Barosné Chrenkó Ildikó  
Minden kismamának ajánlom, ez a hölgy nagyon készséges és tényleg az egyénre szabja a ruháit pontosan és nagyon gyorsan dolgozik. Én 200%- an meg vagyok elégedve vele. Az árakról nem is beszélve, nagyon korrekt.
Nagyon szépen köszönöm.

#20 matula andrea  
sziasztok en egy 22hetes kismama vagyok es en is el szeretnek nezni ebbe az uzletbe vagy varratni magamnak emrt en is hasonlo keppen velekedem mint atobbiek hogy borzalmas aark vannake s nagyon csunyak is nem tetszenek nekem .es itt meg csak jokat olvastam emg tetszenek is arra lennek kivancsi hogy most hogy van nyitva az uzlet?????????elore is koszi szepen
#19 Karádi Viktória  
Köszönöm a gyors és szép munkát!sm01
#18 Farkas Márta  
Jé, most látom, hogy gyakorlatilag épp az egyik itt megjelenő szlogent írtam le! sm01 "Az elegánstól a vagányig - kényelmesen!" Na, hát én pont ezt tapasztaltam! sm01
#17 Farkas Márta  
Nem gondoltam, hogy egy kismamanagrág ilyen kényelmes, passzentos lehet! Ráadásul azok a szép fölsők! Van, amelyik elegáns, van, amelyik vagány. Az elmúlt hónapokban már tényleg bálnának éreztem magam, úgyhogy nagyon furcsa volt a férjemtől többször is hallani, hogy "milyen csinos vagy"! Köszönöm szépen ezt az élményt! Mindenkinek ajánlani fogom!
#16 Tubi  
Nem is tudom, a ruháknak, vagy készítőjükkel való találkozásnak örültem jobban... Ilyen kedves kiszolgálást ritkán tapasztal az ember lánya ruhavásárlás közben! és milyen ruhák! nem is tudtam ellenállni, végül egy nadrág, egy farmerszoknya és egy felső lett a zsákmány :) szinte sajnálom, hogy nem tart tovább a terhesség, hogy a tavaszi-nyári ruhákból is válogathatnék :) és mind minőségi anyagokból, gondosan megvarrva! ráadásul verhetetlenül baráti árakon!
Lányok, aki csinosat, változatosat keres, amiben a babavárás alatt is nőnek érzi magát (sőt!!!), nézze meg a kollekciót, nem fog csalódni! Jó egészséget és további jó munkát kívánok!
Egy nagyon-nagyon boldog vásárlója :)
Oldalak: [1]2[3][4]
Összes üzenet:30