Akció!
Akciók
Termékek
Tapasztalat
Vendégkönyv
Elérhetőség
Bejegyzés a vendégkönyvbe:
 
  Jelek:
  sm01
sm02
sm03
sm04
sm05
 
  Ellenőrzés: Ellenőrző számsor:
 
Oldalak: [1][2]3[4]
Összes üzenet:30
#15 Meitert Gáborné  
Jó napot kívánok!
Gyermekruházati üzletem van és szeretnék kismama ruhákat is tartani, mert lenne rá igény. A kérdésem az lenne, hogy Ön nagykereskedéssel is foglalkozik. Nekem kb. 10-15 nadrágra lenne szükségem. Nagyon tettszenek a ruhák és az ár is nagyon kedvező.
Válaszát előre is köszönöm.
#14 Zsuzsa  
Mindenkinek ajánlom az általa készített szebbnél-szebb kismamaruhákat. A szlogen csinosan, divatosan, takarékosan 100%-ban igaz! Fehér, szűk fazonú kismamaszoknyát kerestem. Sokáig. Hiába. Árban egy kicsit el vannak szaladva a kismamaruha-boltok. Már éppen szomorúságba estem, hogy varratnom kell, hiszen az sem éppen olcsó, amikor ráakadtam a neten a honlapra. Veszprém megyéből utaztam fel és csodák-csodája, az első szoknya amit felpróbáltam tökéletesen passzolt rám. Jutalomként még megleptem magam egy gyönyörű nyárizöld felsővel. Tehát kismamák rajta, rajta: aki várandósan is csinos szeretne lenni, ne habozzon, telefonáljon és látogassa meg az elkeseredett pocakosok megmentőjét és nem fogja megbánni! sm01 Köszönöm kedves Tóth Györgyné! Zsuzsa
#13 Mikola Andrea  
Meg csak a felidonel tartok, de nagyon orulok, hogy megismertem es szebbnel szebb, vegtelenul kenyelmes ruhakkal bovitette ruhataramat! Koszonom a lehetoseget, varom a kovetkezo alkalmat, hogy tovabbi ruhak remenyeben talalkozzunk. Udvozlettel, Andi
#12 Holló Eszter  
Nekem is nagyon jó tapasztalatom van, szépet kaptam, kellemes anyagút, hozzám illő stílusút, olcsón, méretre igazítva... :) És még hasznos tippeket is, aminek szintén nagyon örültem! Köszönöm!
#11 Oláhné Szabó Rita  
sm01Csak jót tudok mondani! Három nadrágot vettem (egyelőre) mindegyik jó minőségű, nagyon tetszik, és nem utolsósorban olcsó. A kedves fogadtatást és kiszolgálást külön köszönöm! Biztosan jövök még!
#10 Szénási Andrea  
Tisztelt Tóth Györgyné!
Érdeklődni szeretnék,hogy postai úton lehet-e Öntől vásárolni?Ha igen,ez mennyi időt vesz igénybe?
Üdvözlettel:Szénási Andrea
#9 Évi  
Már épp el voltam keseredve, hogy rám egyáltalán nem jók a boltban kapható kismamaruhák (és különben sem az én stílusaim), mikor rátaláltam erre a honlapra, majd begyűjtöttem a személyes jó tapasztalatokat is, természetesen 2 nadrággal és 2 felsővel egyetemben! :) Köszönöm, hogy keseredésből lelkesedésből válthattam át, én biztosan kelteni fogom a jó hírét, s az is biztos, hogy találkozunk még! :)
#8 Anikó  
Csatlakozom az előttem szólóhoz és mindenkinek csak ajánlani tudom az általa készített ruhákat. Nagyon jó minőségűek az anyagok, nem beszélve arról, hogy kellemes, kényelmes viselet mindegyik ruha. És ami szintén fontos, az az ár!!! Nála 3 nadrágot és egy ruhát kaptam azért az árért, amit egy kismama boltban csak egy nadrágért kértek volna el. Ezúton is köszönöm, és ajánlani fogom minden kismama ismerősömnek. Jó egészséget kívánok Önnek és nagyon sok vásárlót!
Oldalak: [1][2]3[4]
Összes üzenet:30